Bitcoin Γίνεται Ένα Νόμισμα Για Τις Μάζες Γνώμη

Τα altcoins είναι ψηφιακά νομίσματα που έχουν σχεδιαστεί ως εναλλακτικές λύσεις για το παραδοσιακό νόμισμα fiat. Ενώ η άνοδος του Bitcoin τα έχει ωθήσει στο προσκήνιο της αγοράς κρυπτονομισμάτων, η άνοδος των altcoins έχει δημιουργήσει κάποια σύγχυση. Αυτό το άρθρο θα εξηγήσει τι είναι κάθε τύπος ψηφιακού νομίσματος και πώς διαφέρουν από το Bitcoin. Μάθετε επίσης για τις διαφορές μεταξύ αυτών των δύο μορφών χρήματος. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε σε ποιο από αυτά θα επενδύσετε.

Bitcoin Γίνεται Ένα Νόμισμα Για Τις Μάζες

Ενώ το Bitcoin είναι το μεγαλύτερο νόμισμα στον κόσμο και κατέχει τη μεγαλύτερη νομιμότητα στα μάτια των επενδυτών, η άνοδος και η πτώση των altcoins είναι πιο ευμετάβλητη και απρόβλεπτη. Δεδομένου ότι πρόκειται για διαφορετικές αγορές, δεν θα ανταγωνίζονται για τους ίδιους αγοραστές και επενδυτές, οπότε οι τιμές τους θα αυξομειώνονται ανάλογα. Ανεξάρτητα από τη διαφορά στην αξία, η επιλογή των σωστών χρημάτων μπορεί να αποφέρει εξαιρετικές αποδόσεις. Για παράδειγμα, η IOTA έχει επεκτείνει το ράλι της πάνω από το επίπεδο των 0,22 δολαρίων ΗΠΑ.

Όταν αποφασίζετε σε ποιο κρυπτονόμισμα να επενδύσετε, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ των altcoins και των Bitcoins. Για παράδειγμα, το Litecoin έχει μικρότερη μεταβλητότητα από το Bitcoin και είναι πιο σταθερό από άλλα κρυπτονομίσματα. Ενώ και τα δύο έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, το Bitcoin παραμένει το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με διαφορά. Η δημοτικότητά του αυξάνεται και η ανάπτυξή του είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστεί. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τα βασικά στοιχεία κάθε κρυπτονομίσματος πριν μπείτε στην αγορά κρυπτογράφησης.

Καθώς η αγορά συνεχίζει να αναπτύσσεται και οι τιμές των κρυπτονομισμάτων συνεχίζουν να αυξάνονται, πολλά altcoins κερδίζουν δημοτικότητα. Ως αποτέλεσμα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν την κίνηση να αγοράσουν αυτά τα νομίσματα. Το πρώτο βήμα είναι να μάθετε πώς να αναγνωρίζετε και να χρησιμοποιείτε τα altcoins. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε σε ποια από αυτά θα επενδύσετε Bitcoin Γίνεται Ένα Νόμισμα Για Τις Μάζες. Αυτό θα κάνει την απόφασή σας πολύ πιο εύκολη και θα είστε σε θέση να δείτε τη διαφορά μεταξύ του Bitcoin και των altcoins.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, και οι δύο τύποι ψηφιακών νομισμάτων έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Ενώ το Bitcoin είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο, τα altcoins είναι πιο ακριβά. Παρόλο που το Bitcoin είναι το πιο δημοφιλές νόμισμα, μπορείτε να βρείτε και φθηνότερες εκδόσεις. Το Litecoin είναι ένα σχετικά νέο κρυπτονόμισμα και είναι το πιο παρόμοιο με το Bitcoin. Η τιμή του είναι η ίδια. Με άλλα λόγια, και τα δύο θεωρούνται πανομοιότυπα. Η διαφορά τιμής μεταξύ των altcoins και των Bitcoins είναι ελάχιστη.

Ενώ το Bitcoin έχει μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση αγοράς από τα altcoins, έχουν ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουν. Το τελευταίο είναι η καλύτερη επιλογή για πολλούς ανθρώπους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα bitcoins ως μέσο ανταλλαγής. Ενώ το Bitcoin είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο νόμισμα, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα altcoins έχουν τα δικά τους μοναδικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, το πρώτο προσφέρει ταχύτερη ταχύτητα συναλλαγών. Το δεύτερο είναι πιο βολικό όταν πρόκειται για τη χρήση του με άλλα νομίσματα.

Ενώ το Bitcoin είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο, τα altcoins είναι πιο διαφορετικά ως προς τα χαρακτηριστικά τους. Είναι πιο ασφαλή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καθημερινές πληρωμές. Ωστόσο, εξακολουθεί να μην αποτελεί τέλεια λύση για όλους, αλλά έχει τα πλεονεκτήματά του. Ενώ το πρώτο είναι πιο εύκολο να επενδύσει κανείς, ένας καλός τρόπος για να επενδύσει σε altcoins είναι να χρησιμοποιήσει έναν συνδυασμό και των δύο τύπων. Υπάρχουν διάφορα πλεονεκτήματα σε καθένα από αυτά τα ψηφιακά νομίσματα.

Ενώ το bitcoin είναι το πιο δημοφιλές και πολύτιμο κρυπτονόμισμα, το τελευταίο έχει τα μειονεκτήματά του. Ενώ το αρχικό κόστος ενός altcoin είναι χαμηλότερο από ό,τι για ένα bitcoin, η αξία του πιθανότατα θα μειωθεί με την πάροδο του χρόνου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί επενδυτές προτιμούν το bitcoin έναντι των altcoins, εάν διαθέτουν ένα σταθερό ταμείο έκτακτης ανάγκης Bitcoin Γίνεται Ένα Νόμισμα Για Τις Μάζες. Το ίδιο ισχύει και για την επένδυση σε αυτά τα κρυπτονομίσματα. Εάν δεν έχετε ένα σημαντικό ταμείο έκτακτης ανάγκης, είναι καλή ιδέα να επιμείνετε στο bitcoin ή σε κάποιο άλλο χαμηλού κόστους αμοιβαίο κεφάλαιο δείκτη.

Ενώ το bitcoin έχει το μεγαλύτερο δίκτυο, τα altcoins έχουν τη μεγαλύτερη νομιμότητα μεταξύ των επενδυτών. Και τα δύο χρησιμοποιούν ένα σύστημα proof-of-stake, το οποίο μειώνει το ενεργειακό κόστος και τον χρόνο που απαιτείται για την επικύρωση μιας συναλλαγής. Επιπλέον, τα altcoins μπορούν να είναι πολύ πιο κερδοφόρα από τα bitcoins, επειδή εκφράζονται σε νόμισμα fiat. Για παράδειγμα, το Ethereum 2.0 είναι ένα νόμισμα που ακολουθεί την τιμή του BTC. Θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για: Αγοράστε Cryptocurrency Μέσω 24 Επιλογή

Related Post